We doen het samen!

Er gebeurt veel in onze gemeente. Organisaties en (groepen) inwoners organiseren volop activiteiten die het mogelijk maken dat iedereen die dat wil, mee kan doen. Komt u er niet uit? Aarzel dan niet contact op te nemen.

Bent u op zoek naar een activiteit of wilt u iets voor een ander betekenen? Kijk dan in de agenda of het vacatureoverzicht vrijwilligerswerk.

Ontbreekt uw organisatie of activiteit? Laat het ons weten!
- Ik wil mijn organisatie aanmelden
- Ik wil een activiteit aanmelden

Contact

Informatie uitwisselen

Voor bewonersgroepen en organisaties kan het heel handig zijn om online contact met elkaar te houden. Of informatie uit te wisselen. Om voor een samenwerking, groep of team zo’n community aan te maken, kunt u gebruik maken van Samen.Aalten.nl.

Op dit moment zijn er (gesloten) communities voor:

- Platform Aalten (Kulturhusen, belangenverenigingen en zorgcoöperatie)
- Taalmaatjes
- Activiteitenuitwisseling

Zelf een community aanmaken

Agenda

Gezellige bijeenkomst jongeren

Wat is er deze week te doen in uw buurt? In de activiteitenagenda vindt u alle activiteiten, cursussen en inloopspreekuren bij elkaar. Organiseert u zelf een activiteit, dan kunt u die aanmelden.

Naar agenda

Organisaties op de sociale kaart

De sociale kaart is het overzicht van organisaties die hulp, zorg en advies bieden in de gemeente. Of die actief zijn in de wijk, met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige.

Zoek organisaties in de lijst of bekijk ze op de kaart!

Naar organisaties

Zorgloket

Iedereen moet mee kunnen doen in onze samenleving. Ondervindt u daar in uw dagelijks leven problemen bij? Loopt het niet lekker in het gezin? Heeft u hulp of ondersteuning nodig, bijvoorbeeld omdat u zonder hulp niet thuis kunt blijven wonen? Heeft een van de kinderen speciale begeleiding of zorg nodig? Of heeft u ondersteuning nodig bij het oplossen van financiële problemen? Dan kunt u een beroep doen op de gemeente voor hulp en ondersteuning.

Ga naar Zorgloket

Contact

Contactgegevens

Lees verder