Agenda

Zoek in resultaten
Filter resultaten

Meer filters

Het kan zijn dat activiteiten vanwege het coronavirus niet doorgaan. Andere activiteiten gaan door in aangepaste vorm. Voor meer informatie kunt u terecht bij de partij die de activiteit organiseert.

 
5AUG

Senioren Fit bewegen

Oefeningen op muziek, met sport- en spelelementen

5AUG

Houtsnijden

Heeft u affiniteit met hout? Kom dan iedere woensdag houtsnijden bij De Ahof, Polstraat 9 te Aalten

5AUG

Senioren Fit bewegen

Oefeningen op muziek met sport en spelelementen.

5AUG

Mama café

Het mama-cafe (Meeting Another Mama Aalten) is een gezellige bijeenkomst voor ouders en toekomstige ouders, met als doel het uitwisselen van informatie en opdoen van nieuwe contacten...

5AUG

Gymnastiek bij Stegemanhof

Gymnastiek bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten

5AUG

Schoef's an

Iedere 2e woensdag van de maand van 11.30 uur - 14.00 uur in het Kulturhus te Lintelo. Samen eten, middagmaaltijd voor 55+

5AUG

Middagkoor

Samen liedjes zingen en aansluitend gezellig gezamenlijk een kopje koffie/thee drinken. Iedere woensdag van 13.00-14.00 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

5AUG

Handwerkcafé

Gezellig samen handwerken en inspiratie opdoen. Iedere woensdag van een even week van 14.00 uur - 16.00 uur bij Ontmoetingscentrum De dam, Damstraat 4-1 te Aalten.

5AUG

Repair Café Dinxperlo

Het Repair Café is een gratis toegankelijke activiteit van Figulus Welzijn die draait om (samen) repareren. Het Repair Café wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus in...

5AUG

Broodmaaltijd in het Grand Café

Gezamenlijke broodmaaltijd in het Grand Café van Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten.

6AUG

Internetcafé

Persoonlijke begeleiding bij het omgaan met de computer. Iedere dinsdag en donderdag van 09.15-11.45 uur bij Careaz Dr. Jenny.

6AUG

Senioren Fit zwemmen

Zwemmen en oefeningen in het water. Gezamenlijk vervoer naar het zwembad in Varsseveld. Drie kwartier voor aanvang verzamelen in het Kulturhus in Dinxperlo.

 
Vergelijk hulpaanbod