In de gemeente Aalten worden er divese inloopactiviteiten georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende inloopactiviteiten.

Aalten

Weekafsluiting. Gezellig met z'n allen de week afsluiten bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten.

Vrouwencafé. Loop gezellig binnen bij het vrouwencafé in Aalten. U bent iedere maandag tussen 9.30 uur en 11.30 uur van harte welkom aan de Damstraat 4-1.

Spelmiddag. Spelmiddag bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten.

Vriendencafé. Op zoek naar gezelligheid, leuke activiteiten, nieuwe vrienden? Kom dan naar het vriendencafé!

Internationaal Café. Loop gezellig binnen bij het Internationaal Café in Aalten. U bent iedere donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte welkom bij het ontmoetingscentrum De Dam, Damstraat 4 - 1.

Repair Café. Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) te repareren, waar je ook vandaan komt, uit Aalten of uit de omgeving. Iedere donderdag van 14.00-16.30 uur. Op locatie “De Hofnar".

De Kletsmajoor. Dit is een ontmoetingsavond op vrijdag 15 november om 19:00 aan de Polstraat 2 in Aalten. Het wordt een gezellige bingo avond met leuke prijsjes!

Bredevoort

Buurt’n. Gezellig samenzijn bij 't Grachthuys (Kulturhus) te Bredevoort. Praatje maken, spelletje doen. Iedere vrijdagmiddag van 14.00 uur - 16.00 uur.

Netwerkcafé. Iedere derde vrijdag van de maand is er een netwerkborrel in 't Grachthuys te Bredevoort. Het netwerk-café is bedoeld om elkaar te ontmoeten en vooral ook om bij te praten over diverse ontwikkelingen in Bredevoort en naaste omgeving. Als deze ontmoeting je aanspreekt kom dan eens án'!

Vrijdagmiddagcafé bij het Ambthuis. Vrijdagmiddagcafé met bingo bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort.

Repair Café. Het Repair Café is een gratis toegankelijke activiteit die draait om (samen) repareren van spullen. Gezelligheid is ook een belangrijk element. Iedereen kan van thuis kapotte spullen meenemen en langskomen om te kijken of het te repareren is.

Dinxperlo

Creatief café. Gezellig samen creatief bezig zijn met tekenen en schilderen. Eigen materiaal meenemen. Iedere maandag van 19.30 - 21.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Vrouwencafé. Gezellig samen creatief bezig zijn met tekenen en schilderen. Eigen materiaal meenemen. Iedere maandag van 19.30 - 21.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Meet Greet Eat. Meet Great Eat bij Christen Gemeente Dinxperlo, Kerkhofplein 7 te Dinxperlo. Inwoners van Dinxperlo zijn elke 4e maandag van de maand uitgenodigd om samen te eten en elkaar te ontmoeten.

Repair Café. Het Repair Café is een gratis toegankelijke activiteit van Figulus Welzijn die draait om (samen) repareren. Het Repair Café wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus in Dinxperlo. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee.

Vergelijk hulpaanbod