In de gemeente Aalten worden er diverse activiteiten georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende inloopactiviteiten.

In verband met de coronamaatregelen gaan veel activiteiten op dit moment niet door. Informeer daarom voor u een activiteit bezoekt bij de organisatie of deze doorgaat.

Aalten

Weekafsluiting. Gezellig met z'n allen de week afsluiten bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten.

Vrouwencafé. Loop gezellig binnen bij het vrouwencafé in Aalten. U bent iedere maandag tussen 9.30 uur en 11.30 uur van harte welkom aan de Damstraat 4-1.

Spelmiddag. Spelmiddag bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten.

Vriendencafé. Op zoek naar gezelligheid, leuke activiteiten, nieuwe vrienden? Kom dan naar het vriendencafé!

Internationaal Café. Loop gezellig binnen bij het Internationaal Café in Aalten. U bent iedere donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte welkom bij het ontmoetingscentrum De Dam, Damstraat 4 - 1.

Repair Café. Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) te repareren, waar je ook vandaan komt, uit Aalten of uit de omgeving. Iedere donderdag van 14.00-16.30 uur. Op locatie “De Hofnar".

Handwerkcafé. Gezellig samen handwerken en inspiratie opdoen met elkaar. Eigen materiaal meenemen. Het is een vrije inloop waar iedereen welkom is. Op woensdag op de even weken van 14.00 tot 16.00 uur. Op locatie De Dam.

Bredevoort

Buurt’n. Gezellig samenzijn bij 't Grachthuys (Kulturhus) te Bredevoort. Praatje maken, spelletje doen. Iedere vrijdagmiddag van 14.00 uur - 16.00 uur.

Netwerkcafé. Iedere derde vrijdag van de maand is er een netwerkborrel in 't Grachthuys te Bredevoort. Het netwerk-café is bedoeld om elkaar te ontmoeten en vooral ook om bij te praten over diverse ontwikkelingen in Bredevoort en naaste omgeving. Als deze ontmoeting je aanspreekt kom dan eens án'!

Vrijdagmiddagcafé bij het Ambthuis. Vrijdagmiddagcafé met bingo bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort.

Repair Café. Het Repair Café is een gratis toegankelijke activiteit die draait om (samen) repareren van spullen. Gezelligheid is ook een belangrijk element. Iedereen kan van thuis kapotte spullen meenemen en langskomen om te kijken of het te repareren is.

Dinxperlo

Dorpsuurtje. Wanneer u zin heeft in een lekker kopje koffie of thee of gezelligheid bent u van harte welkom tijdens het dorpsuurtje. Iedere maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Creatief café. Gezellig samen creatief bezig zijn met tekenen en schilderen. Eigen materiaal meenemen. Iedere maandag van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Handlettering en deco café. Bij handlettering en decocafé kunt u samen decoreren, handletteren en informatie uitwisselen in een gezellige sfeer. Iedere dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Handwerk café. Vindt u het leuk om creatief bezig te zijn ? Dan is het handwerkcafé echt iets voor u! Iedere donderdag van 9.30 tot 11.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Vrouwen café. Gezellig samen creatief bezig zijn met tekenen en schilderen. Eigen materiaal meenemen. Iedere maandag van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Meet Greet Eat. Meet Great Eat bij Christen Gemeente Dinxperlo, Kerkhofplein 7 te Dinxperlo. Inwoners van Dinxperlo zijn elke 4e maandag van de maand uitgenodigd om samen te eten en elkaar te ontmoeten.

Repair Café. Het Repair Café is een gratis toegankelijke activiteit van Figulus Welzijn die draait om (samen) repareren. Het Repair Café wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus in Dinxperlo. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. Iedere eerste woensdag van de maand van 14.30 tot 16.00 uur.

Schilder café. In het schildercafé kunt u gezellig samen creatief bezig zijn. Aanmelden is niet nodig. U hoeft alleen maar uw eigen materialen
mee te nemen. Dit café wordt iedere dinsdag gehouden van 9.00 tot 11.00 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Vergelijk hulpaanbod