Samen.Aalten is een website van de gemeente Aalten. Deze website biedt informatie over zelfredzaamheid en ondersteuning, zorg en jeugdhulp in de gemeente Aalten.

Deze website is gebouwd door Elkander in opdracht van de gemeente Aalten.

Onderdelen van de website

Deze website bestaat uit 2 onderdelen: informatieve teksten en een sociale kaart. De sociale kaart bestaat uit de gegevens van organisaties.

De sociale kaart

Een groot aantal organisaties in en om de gemeente heeft informatie beschikbaar gesteld in de sociale kaart G!DS. Die informatie is verwerkt in deze website.

De bibliotheek zorgt ervoor dat de informatie op deze website komt en wordt bijgehouden.

De teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander, door partners van Elkander, door medewerkers van de gemeente Aalten of door medewerkers van het Vrijwilligers Service Punt gemeente Aalten. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn, zorg, jeugdhulp en werk en inkomen.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

De teksten worden doorlopend beheerd en wijzigingen worden meteen opgeslagen. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd. Heeft u een opmerking over een van de teksten, dan kunt u dit doorgeven door op de knop 'Feedback' te klikken en het formulier in te vullen.

Websiteleverancier

Elkander

Brink 7
7963 AA Ruinen
T: 050-2110950
W: www.elkander.nl
M: info@elkander.nl

Vergelijk hulpaanbod