Agenda

Agenda

Cultuurmakelaars

Activiteitenagenda Samen.Aalten.nl

Derde zondag boekenmarkt

De derde zondag boekenmarkt vindt in de maanden april t/m oktober plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk. Iedere editie staat een ander thema centraal. Naast het reguliere aanbod zoomen de deelnemende boekhandelaren in op het specifieke thema van de maand. Deze keer is er bijzondere aandacht voor het thema ‘geschiedenis’.

Derde zondag boekenmarkt (opruiming)

De derde zondag boekenmarkt vindt in de maanden april t/m oktober plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk. Iedere editie staat een ander thema centraal. Deze keer is het tijd voor een opruimingsmarkt.

Duo 'The Trumpet Variation'

Ervaar de prachtige warme klanken van de trompet. Geniet van een concert vol warmte en vrolijkheid.

Vrouwencafé

Samen een praatje maken, koffiedrinken en elkaar leren kennen staat centraal. Iedere dinsdag van 09.30 - 11.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Beweeg je fit

Zittende oefeningen gericht op mobiliteit en samenspel. Iedere vrijdag van 10.30-11.30 uur bij Careaz Dr. Jenny. Aanmelden via receptie.

Schoef's an

Iedere 2e woensdag van de maand van 11.30 uur - 14.00 uur in het Kulturhus te Lintelo. Samen eten, middagmaaltijd voor 55+

Etend ontmoeten

Iedere 3e dinsdag van de maand bij de Hofnar te Aalten

Het Koppelhuis samen eten

Iedere 2e woensdag van de maand

Schilderclub

Samen schilderen bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten

Rollator wandeltocht

1x per 2 weken op de vrijdag wordt er bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten een rollator wandeltocht georganiseerd.

Gymnastiek bij Stegemanhof

Gymnastiek bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten

Bingo

Bingo bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten

Weekafsluiting

Gezellig met z'n allen de week afsluiten bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten

Geheugenactivering

Geheugenactivering bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten

Zingen met Maarsingh

Zingen met Maarsingh bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten.

Voorleesmaatjes

Samen genieten van verhalen én van elkaar! Een leuke ochtend waarin u kinderen ontmoet en waar u samen plezier beleeft aan het (voor)lezen van mooie verhalen. Leerlingen van de St. Jozefschool uit Aalten gaan voorlezen aan ouderen in de Bibliotheek Aalten. Hiermee draaien wij de rollen om, want:... Lees meer

Vrouwencafé Aalten

Loop gezellig binnen bij het vrouwencafé in Aalten. U bent iedere maandag tussen 9.30 uur en 11.30 uur van harte welkom aan de Damstraat 4-1.

Houtsnijden

Heeft u affiniteit met hout? Kom dan iedere woensdag houtsnijden bij De Ahof, Polstraat 9 te Aalten

Mantelzorgcafé Aalten (locatie Aalten)

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers... Lees meer

Netwerk-café

Iedere derde vrijdag van de maand is er een netwerkborrel in 't Grachthuys te Bredevoort. Het netwerk-café is bedoeld om elkaar te ontmoeten en vooral ook om bij te praten over diverse ontwikkelingen in Bredevoort en naaste omgeving. Als deze ontmoeting je aanspreekt kom dan eens án'! En neem... Lees meer

Zwemmen vanuit Stegemanhof te Aalten

Samen zwemmen in zwembad 't Walfort

Bewegen

Samen bewegen bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort.

Zwemmen

Samen met mensen vanuit het Ambthuis zwemmen bij zwembad 't Walfort te Aalten.

Spelmiddag

Spelmiddag bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort.

Welfare

Welfare bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort

Broodmaaltijd met aansluitend maandafsluiting

Broodmaaltijd met aansluitend maandafsluiting bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort.

Meet Greet Eat

Meet Great Eat bij Christen Gemeente Dinxperlo, Kerkhofplein 7 te Dinxperlo. Inwoners van Dinxperlo zijn elke 4e maandag van de maand uitgenodigd om samen te eten en elkaar te ontmoeten.

Bibliotheek

Iedere donderdagochtend vanaf 10 uur kunt u samen met de bewoners van Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort de bibliotheek bezoeken.

SamenWij: ontmoetingsplek voor wie psychisch uit balans is

Psychisch uit balans? Je staat niet alleen! Wij ontmoeten jou graag tijdens een van onze (h)erkenningsavonden, iedere 2e donderdag van de maand om 19.30 uur. De avonden staan in het teken van informatie, bezig zijn, samen zijn en er zijn voor elkaar. SamenWij is een initiatief van inwoners van... Lees meer

Internationaal café Aalten

Loop gezellig binnen bij het Internationaal Café in Aalten. U bent iedere donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte welkom bij het ontmoetingscentrum De Dam, Damstraat 4 - 1.

Scootmobielclub

Kom gezellig bij de scootmobielclub, iedere 3e vrijdag van de maand van 14.00 uur - 16.00 uur bij de Ahof, Polstraat 9 te Aalten

Repair Café Dinxperlo

Het Repair Café is een gratis toegankelijke activiteit van Figulus Welzijn die draait om (samen) repareren. Het Repair Café wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus in Dinxperlo. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag.... Lees meer

Repair Café Bredevoort

Het Repair Café is een gratis toegankelijke activiteit die draait om (samen) repareren van spullen. Gezelligheid is ook een belangrijk element. Iedereen kan van thuis kapotte spullen meenemen en langskomen om te kijken of het te repareren is. Een aantal vrijwillige Bredevoortse... Lees meer

Handwerkcafé

Gezellig samen handwerken en inspiratie opdoen. Iedere donderdag van 09.30-11.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo. Eigen materiaal meenemen.

Koersbal

Een leuke bewegingsactiviteit met wedstrijdelement. Iedere vrijdag van 13.30-15.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Vriendencafé

Ben jij alleen of single en op zoek naar gezelligheid, leuke activiteiten, nieuwe vrienden? Kom dan naar het Vriendencafé bij het nationaal Onderduik museum te Aalten. Iedere 4e vrijdag van de maand!

Sjoelclub

Sjoelen bij Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten

Welfare

Welfare bij Stegemanhof, geurdenstraat 1 te Aalten

Spelmiddag

Spelmiddag bij Stegemanhof, geurdenstraat 1 te Aalten.

Broodmaaltijd

Gezamenlijke broodmaaltijd bij Stegemanhof te Aalten. Iedere 1e zaterdag van de maand in combinatie met de weekafsluiting.

Vrijdagmiddagcafé bij het Ambthuis

Vrijdagmiddagcafé met bingo bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort

Sjoelen

Sjoelen bij het Ambthuis, Ambthuiswal 1 te Bredevoort.

Handwerkcafé

Gezellig samen handwerken en inspiratie opdoen. Iedere woensdag van een even week van 14.00 uur - 16.00 uur bij Ontmoetingscentrum De dam, Damstraat 4-1 te Aalten.

Mooi voor nop

Kom gezellig langs bij 'Mooi voor nop' bij Ontmoetingscentrum De Dam, Damstraat 4-1 te Aalten. Iedere woensdagavond van 19.00 uur - 20.30 uur is er een vrije inloop.

Repair Café Aalten

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) te repareren, waar je ook vandaan komt, uit Aalten of uit de omgeving. Iedere donderdag van 14.00-16.30 uur. Op locatie “De Hofnar” waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om de meeste reparaties uit te kunnen voeren.

Creatief Café

Gezellig samen creatief bezig zijn met tekenen en schilderen. Eigen materiaal meenemen. Iedere maandag van 19.30 - 21.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Handlettering en decoratie Café

Samen decoreren, handletteren en informatie uitwisselen in een gezellige sfeer. Eigen materiaal meenemen. Iedere dinsdag van 19.30 - 21.30 uur in het Kulturhus in Dinxperlo.

Mantelzorgcafé Aalten (locatie Dinxperlo)

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers... Lees meer

Kulturhus Ontbijt Dinxperlo

Gezellig samen ontbijten in het Kulturhus in Dinxperlo. Iedereen is welkom!

Buurt'n

Gezellig samenzijn bij 't Grachthuys (Kulturhus) te Bredevoort. Praatje maken, spelletje doen. Iedere vrijdagmiddag van 14.00 uur - 16.00 uur.

Broodmaaltijd in het Grand Café

Gezamenlijke broodmaaltijd in het Grand Café van Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten.

Vriendencafé

Alleen of single? Op zoek naar gezelligheid, leuke activiteiten, nieuwe vrienden? Kom dan naar het vriendencafé! Een gezellige avond beleven, met ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om activiteiten af te spreken buiten deze avonden. Het is geen dating bureau, maar allemaal alleengaand... Lees meer

Psychisch uit balans? Samen Wij!

Je staat niet alleen! Samen wij ontmoet jou graag tijdens één van de (h) erkenningsavonden, iedere 2e donderdag van de maand om 19.30 uur. De avonden staan in het teken van informatie, bezig zijn, samen zijn en er zijn voor elkaar. Locatie: Damstraat 4i te Aalten

Geheugenspel

Eén keer per 2 weken is er een nieuwe activiteit op het Ambthuis: GEHEUGENSPEL. Regelmatige geheugentraining door ouderen verbetert de mentale prestaties, aandacht en concentratie. Denkspelletjes zijn niet alleen goed voor senioren, ze geven ook veel speelplezier!

Bewegen voor ouderen

Iedere dinsdag is er bewegen voor ouderen bij het Kulturhus in Bredevoort, Kruittorenstraat 1.

De juf, de bakker en de dominee bij Stegemanhof

Een gezellig middag (in het Grandcafé van Stegemanhof, Geurdenstraat 1 te Aalten) vol bekende liedjes, waar u veel plezier aan zal beleven. Een programma dat uitnodigt tot meezingen!

De Kletsmajoor

Vind je het moeilijk om nieuwe mensen te leren kennen? Vind je het moeilijk om invulling te geven aan je vrije tijd? Dan is deze ontmoetingsavond iets voor jou. Het wordt een gezellige bingo avond met leuke prijsjes!

Bezoekadres

.